Mike verlaat na 5 jaar trouwe dienst Karma Kebab

Datum: 10 april 2024

Wie kent hem niet, onze eigen Mike. Laten we eens teruggaan naar het begin, naar het jaar 2018. Het legendarische festival Lowlands vroeg aan Pascal Labrie, de oprichter: “Kan jij de meest duurzame late night snack ontwikkelen?”. Als Lowlands je dat vraagt, dan doe je dat. De pita Karma Kebab was geboren en samen met zijn beste vriend Mike hebben zij de eerste pita’s geserveerd aan hongerige festivalgangers Niet veel later belde Into the Great Wide Open met de vraag of zij dit ook konden doen op het welbekende Boulderplein. Maar er was een probleem – ze hadden nog geen foodtruck. Gelukkig boden vrienden een helpende hand en konden ze er een lenen. Met kilo’s kebab en liters knoflooksaus stapten de mannen aan boord van de boot richting Vlieland.

Eenmaal aangekomen, werd de truck opgebouwd, de speakers werden aangesloten, en langzaam begon zich een groot feest te ontvouwen op het Boulderplein. Festivalgangers dansten tot de laatste beat, en met hun laatste energie kwamen ze naar de foodtruck voor een welverdiende late-night snack.
En zo ontstond er een traditie, een legende die elk festivalterrein waar Mike en Pascal verschenen, omtoverde tot een feestelijke hotspot waar iedereen samenkomt. Nu, 5 jaar later, heeft Mike het festival landschap verandert, het restaurant in Utrecht tot een groot succes gemaakt en zoooooveel knoflooksaus gegeten in zijn leven, dat hij een stapje terug neemt.
Mike we gaan je missen!

Recente items: