Rock Werchter 2024 confirmed

Datum: 2 april 2024

YES HET IS WEER ZOVER!

Onze onderburen hebben de Karma Crew weer uitgenodigd voor het grootste pop- en rockfestival van Europa. Het eerste weekend van juli zal de Karma Crew vertrekken – in de foodtruck – richting het pittoreske Belgische dorpje Werchter. Dit keer weten ze precies waar de actie is en hebben zij weer de toplocatie weten te bemachtigen met uitzicht op The Barn, de legendarische tent, met een capaciteit van 20 duizend man (!), waar vorig jaar nog geschiedenis werd geschreven.

Herinner je je nog de epische performance van Fred Again? Hij knalde met zijn hit “Jungle” door The Barn zodanig, dat de fundering het letterlijk niet meer kon houden. Doordat er zo hard werd gesprongen en gedanst, gaf zijn touchpad er halverwege de set de brui aan en diende een medewerker zich als statief aan. Meer dan een uur knallen, zonder compromissen te sluiten. Fred Again… sloopte The Barn, hetzij op een bedje van chaos.

De line-up van 2024 ziet er op z’n minst zo geweldig uit als vorig jaar. Met popsterren zoals Dua Lipa en Avril Lavigne, tot de Amerikaanse rockband The Foo Fighters en welbekende gitarist Lenny Kravitz. En on top, twee Nederlandse supersterren, Eefje Visser en Froukje, zijn hier aanwezig!

Wie zien we daar? En vergeet niet terwijl je daar staat te genieten van het moois wat Werchter te bieden heeft, om even langs de Karma Kebab foodtruck te wippen voor een Pita Karma Kebab en laad je op voor de volgende ronde.

Recente items: