Van knolselderij tot sterrenstatus: de opkomst van de bescheiden wortel

Datum: 10 juni 2024

Een groente die zijn roots in de aarde heeft, maar droomt van een leven in de schijnwerpers. Het gaat over de knolselderij. Deze ruwe, aardse held heeft een transformatie ondergaan – van vergeten wortel tot festivalfavoriet.

Het verhaal begint met onze oprichter Pascal Labrie, die in de knolselderij zag wat anderen niet zagen: potentie. Met een beetje tarwe en een vleugje creativiteit transformeerde Pascal de vergeten wortel tot de best verkochte late night snack in festivalland. Knolselderij, eens begraven in de grond, veroverde de harten van mensen door heel Europa.

Maar dat is nog niet alles! Knolselderij is niet alleen lekker, maar ook nog eens voedzaam. Het zit boordevol vitamines, mineralen en voedingsvezels, waardoor het een favoriete keuze is voor gezondheidsbewuste fijnproevers.
Dus, of je nu geniet van een Pita Karma Kebab op een festival of een romige knolselderijsoep op een koude winterdag, één ding is zeker: knolselderij is de groente die het allemaal kan!

Ontdek zelf de magie van knolselderij en laat je verrassen door zijn veelzijdigheid en heerlijke smaak. Het is tijd om deze vergeten held een welverdiend moment in de schijnwerpers te geven!

Recente items: